Tervetuloa

Kaikki sai alkunsa joulukuussa 2012, jolloin (pienimuotoinen) virtuaalikennelimme Nandyhill lähti käyntiin! Siitä lähtien kotimme on täyttynyt niin pienemmistä kuin suuremmistakin "nännäreistä". Meillä pörräilee milloin belgianpaimenkoira tervuereneita, milloin malikoita. Meillä törmäät varmasti myös australianpaimenkoiriin - niiden linja saattaa meillä vaihdella rajustikin.
Tavoitteenani on kuitenkin pitää laumamme koostumuksen mielenkiintoisen vaihtelevana: meiltä luulisi löytyvän jokaiselle jotakin!Kuvat © Annie McManus (CC BY-NC 2.0)

Olen pyrkinyt löytämään tavan tiivistää kasvatustyöni tavoitteet ihan yhteen ainoaan virkkeeseen. Pidän ihan pätevänä lausahduksena seuraavaa: "Ennen kaikkea pyrin kasvattamaan paimenkoiria, joita on turvallista ja hauskaa käyttää jalostuksessa." Visionani on, että jokaisen pennun sukutaulu on suhteellisen harvinainen ja jokainen pentu on linjasta, jolla on hyvää näyttöä toimivista käyttöominaisuuksista.

Rakastan suunnattomasti myös kauniita koiria. Kiittelen virtuaaliharrastuksen antamia lähes rajoittamattomia mahdollisuuksia valita, miltä omat hauvani näyttävät ja miltä niiden nimet kuulostavat. Onko mitään mielenkiintoisempaa näkyä kuin villisti merle-kuvioitu aussie?

Olet lämpimästi tervetullut tutkimaan sivujamme ja tervehtimään meitä!

- Sparkle (sähköposti)

Webdesign © Shady